Energom Projekty, a.s. - recenze

Pokud má být podnikatel úspěšným, musí se zaměřit především na řízení firmy. Ostatní věci jako je papírování a dohlížení na plnění předpisů by měl mít na starost někdo jiný. Svěřte záležitosti ohledně BOZP a PO profesionálům. Vyplatí se to!

Jak zajistit, že včas a bezchybně splníte veškeré požadavky ohledně BOZP a PO? Povolejte profesionály! Máme pro Vás skvělý tip na firmu Energom Projekty, a.s.

Co nabízí Energom Projekty, a.s.?

Když svěříte náležitosti ohledně bezpečnosti práce a požární ochrany profesionálům z Energom Projekty, a.s., vyhrajete hned dvakrát. Nejenže díky tomu budete mít zajištěno bezchybné a včasné plnění svých povinností v oblasti BOZP a PO, ale ještě k tomu ušetříte množství času, který pak budete moci věnovat řízení a rozvoji své firmy, anebo zaslouženému odpočinku. Vsadit na služby profesionálů se prostě vyplatí.

BOZP a PO

Pod zkratkami BOZP a PO se skrývají označení "Bezpečnost a ochrana zdraví při práci a Požární ochrana" – tyto instituty mají za úkol maximálně zvýšit bezpečnost na pracovišti a zavádět preventivní opatření.

Školení bezpečnosti práce a požární ochrany

Provádět kroky vedoucí ke zvýšení bezpečnosti práce a požární ochrany na pracovišti by se mohlo minout účinkem, pokud by s nimi nebyli obeznámení zaměstnanci, nebo pokud by jim nerozuměli. Proto zákon ukládá provádět vstupní školení BOZP a PO zaměstnance a následně pravidelná školení, která jsou vždy zakončena testem znalostí zaměstnance.

Na základě výsledku testu, zaměstnanec testem buď prošel, anebo si bude muset školení a test zopakovat, dokud nebudou jeho znalosti ohledně BOZP a PO na požadované úrovni.

Dokumentace bezpečnosti práce a požární ochrany

O všech krocích, opatřeních, školeních, revizích apod. provedených v oblasti BOZP a PO je nutno vést přehlednou, podrobnou a obsahově i formálně správnou dokumentaci, díky čemuž bude možné kdykoliv zpětně cokoliv dohledat nebo provést kontroly.

Vedení dokumentace BOZP a PO je ze zákona povinné a dokumentace musí být přístupna k nahlédnutí také státním kontrolním orgánům.

Pravidelné revize elektrických přístrojů

Všechny elektrické přístroje v podniku musejí být pravidelně kontrolovány revizním technikem. Překvapivě se tato povinnost týká veškerých elektrických přístrojů na pracovišti a tedy i těch, které nejsou využívány k pracovním činnostem. Kromě strojů tak musejí být kontrolovány třeba rádia anebo rychlovarné konvice či mikrovlnné trouby umístěné v kuchyňce pro zaměstnance apod. Stejná povinnost platí i pro výpočetní techniku v kancelářích aj.

Jak často musejí být pravidelné revize prováděny? Intervaly mezi jednotlivými revizemi se liší podle toho, v jakém prostředí je elektrické zařízení umístěno. V normálním prostředí platí interval pěti let, zatímco ve vlhkém a mokrém nebo extrémním prostředí jsou intervaly kratší.

O provedené revizi vydá technik revizní zprávu a to i v případě, že byla zjištěna závada. Tu je nutné neprodleně odstranit. Poté přijde revizní technik znovu a když dopadne kontrola dobře, vydává se nová revizní zpráva, tentokráte platná až do příští revize.

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id6679 (magazinrecenze.cz#167)


Diskuze a zkušenosti

M. Panáček | 21.08.2014 22:51
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Dobrý večer, no já mam s firmou ENERGOM Projekty velmi dobré zkušenosti. Mám malou firmu a zaměstnávám 10 lidí. Jednoho dne k nám do firmy přišel pán, že je ze společnosti ENERGOM Projekty a.s. a že nabízejí služby BOZP a PO. Už tehdy jsme sice měli dlouhou dobu smlouvu s bezpečákem a tak jsme pána odmítli. Avšak paní se jako správný obchodník nedal a že se podívá na dokumentaci BOZP a dá nám nezávaznou nabídku s touto firmou. K mému milému překvapení byla cena na zajišťování služeb BOZP opravdu hodně nízká (až několikanásobně) a po dlouhém přemýšlení jsem vypověděl smlouvu a podepsal novou smlouvu s firmou Energom projekty a.s., abych ušetřil pár peněz. Po nějakou dobu byl chvíli klid, ale příjemně na mne zapůsobilo, když jsem potřeboval jejich službu při řešení pracovního úrazu a asistenci během kontroly inspektorátu. Vždy když jsem zavolal, tak přijeli prakticky hned. A do toho všeho, u kontroly inspektorátu jsme jsme byli pochváleni za to jak máme vše vzorně zpracováno.Nakonec jsem ušetřil peníze a jsem

Jarmila Kašparová | 24.08.2014 08:42
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Zkušenost s touto společností je výborná. Profesionální práce, vstřícné vystupování

Ondřej Kocifaj | 26.08.2014 06:47
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Děkuji společnost Energom Projekty a.s. za skvěle odvedenou práci!

Vladimír Janeček | 27.08.2014 20:39
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Dobrý den, jsem rád, že mne navštívili ze společnosti ENERGOM. Týden na to se stal u nás úraz, a velmi rychle vše vyřešili. Děkuji Janeček

Autoservis Ostrava | 21.09.2014 09:45
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze ENERGOM Projekty a.s. je náš stálý zástupce v oblasti BOZP a PO. Poskytuje nám školení BOZP a PO, dokumentaci BOZP, přičemž se stará i o jeho pravidelné aktualizace. Nikdy nebyl problém s žádným požadavkem. Díky jejich schopným technikům jsme bez problémů prošli kontrolou inspektorátu práce i hasičů. Vždy přijeli a vše za nás vyřešili. Děkujeme a určitě společnost doporučujeme

Apple CEW s.r.o. | 22.09.2014 08:13
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze S firmou ENERGOM Projekty nějaký čas spolupracujeme. Služeb, které nabízí, také sami využíváme a o jejích kvalitách nemáme nejmenších pochyb. Vyznačuje se velmi lidovými cenami a také dosti individuálním přístupem ke svým zákazníkům. Díky této vlastnosti každý její zákazník dostane vše přesně podle jeho požadavků. Během šesti měsíců, po které služeb BOZP a PO firmy ENERGOM Projekty a.s. využíváme jsme se nesetkali z žádnou situací, kterou by nevyřešili i přes to, že máme v současné době 160 zaměstnanců ve třech směnách. Firma ENERGOM Projekty a.s. má ode mne a od mých kolegů maximální doporučení a jejích služeb budeme využívat i nadále.

Tesař p. | 23.09.2014 08:24
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Byli jsme velice spokojeni jak s přístupem, tak s dodanými službami a určitě můžeme vřele doporučit dalším zákazníkům.

Petr Hakala - Air Stav s.r.o. | 27.09.2014 13:44
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Rád bych Vám poděkoval za vaše profesionální služby. Netušil jsem, že BOZP může být tak jednoduché.

Monika Farinská | 09.10.2014 11:49
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat společnosti ENERGOM Proejtky a.s., Vašemu oddělení ze Zlína. Jejich profesionální přístup, ochota a zkušenosti by mohly být vzorem ostatním konkurenčním společnostem v oblasti BOZP a PO. Cením si také osobního přístupu, vstřícnosti a komunikativnosti. Spolupráci se zaměstnanci společnosti mohu po svých osobních zkušenostech jedině vřele doporučit. Monika Farinská

Ivanovice na Hané, Dobromila Kub | 20.10.2014 16:06
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Byla jsem s Vámi velice spokojená a přeji Vám abyste měl hodně klientů.

Ladislav Klíma | 02.11.2014 12:03
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Ochota, profesionalita, rychlé řešení nastalých situací, příjemné vystupování, solidní jednání.

Jarmila Horáková Mgr. | 11.11.2014 10:04
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Děkuji za velmi rychlou spolupráci při řešení pracovního úrazu. Komunikace se zaměstnanci společnosti ENERGOM Projekty a.s. měla vždy přátelský tón, což je velmi příjemná změna oproti všem ostatním firmám, které jsem měla možnost za celou dobu vyzkoušet. Přeji hodně štěstí Mgr. J. Horáková

Marek Havel, reality havel | 17.11.2014 22:21
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Děkuji za rychlé a seriozní jednání.

Kopitnatec | 20.11.2014 21:09
Zkušenost z Energom projekty Naše společnost měla kontrolu bezpečnost práce a díky firmě Energom projekty se vše vyřešilo ještě ten den. Moje osobní zkušenost s touto společností je výborný. Minulý rok jsme dostali pokutu a jsem rád, že s Energom projekty se vše vyřešilo rychle a bez problému.

Elena | 23.11.2014 00:31
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Firmu Energom doporučuji. Vše proběhlo bez problému. Perfektní jednání zaměstnanců.

Remedel Marek | 25.11.2014 09:26
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze V práci se mi stal pracovní úraz, potřeboval jsem poradit, tak jsem zavolal do společnosti ENERGOM Projekty a vše mi vysvětlili. Spokojenost.

Franěk Jiří, Bazény Olomouc | 26.11.2014 01:14
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Dobrý den, chtěl bych Vám touto cestou poděkovat za velmi příkladný přístup ke svým zákazníkům. Ať se to týká počáteční nabídky služeb, ale i samotného proškolení. Proškolení z BOZP proběhlo přesně jak jsme se domluvili, což jsme byli velmi spokojeni. Při jakémkoliv jednání s Vašimi zaměstnanci jsme poznali odbornost a ochotný přístup. Rovněž při kontrole inspektorátu práce jste nám poskytli po celou dobu skvělé zastoupení, takže jsme prošli velmi hladce. Poznali jsme, že Vaše služby prodejem nekončí, ale snažíte se, aby zákazník byl spokojen i dále. Z těchto důvodů Vám za vše děkujeme a všem lidem, kteří zvažují školení BOZP, tak Vás určitě doporučíme. S pozdravem Váš spokojený zákazník Franěk J.

Ing. Lukovanský | 26.11.2014 16:16
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Hledali jsme koordinátora BOZP, jelikož nám měli měnit v celé budově okna, společnost ENERGOM PROJEKTY a.s., nám vyšla vstříc a to i časově. Pár úprav se provádělo i o víkendu a na to ostatní nechtěli přistoupit. Takže děkuji

Lock Service s.r.o. - Jurča P. | 28.11.2014 09:04
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Přečetl jsem si na internetu recenze a rozhodl se, že Energom projekty vyzkouším. Poslal jsem mail, ozvala se mi slečna, s dotazem kdy se můžeme sejít u mě na dílně. Kvůli tomu jaké mám prostory, kolik zaměstnanců, jestli mám nějak zpracovanou dokumentaci BOZP, jaké může hrozit nebezpečí kvůli požáru... Byl jsem překvapen, že je toho tolik. Dorazila vše jsme probrali a já jsem spokojen. Děkuji Jurča Pavel

Adam Fundner | 02.12.2014 10:17
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Poradili, vysvětlili, proškolili a hlavně mám firmu, která ví co dělá. Co se týče techniků jsou to odborníci, nic je nezaskočilo. V mém případě jsem měl pocit, že to co se stalo mě, zažívají s klienty dnes a denně. Děkuji za pomoc

Klempíštví Hucek | 05.12.2014 11:54
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Přišel mi dopis z inspektorátu, okamžitě jsem volal technikovi, trošku jsem nečekal, že to bude tak brzo, možná to bude tím, že jsem pár lidí minulý měsíc musel propustil, ale bohužel na zimu je málo práce. Technikovi jsem řekl kdy má kontrola dorazit a domuvili jsme se, že přijede o hodinu dřív a projistotu vše ještě jedou zkontrolujeme. Jsem moc rád, že k tomu přistoupil takhle. :-) děkuji

Stavebniny Delong | 08.12.2014 09:34
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Vstřícné jednání, profesionalita, rychlost tak jak má být a co se týče naší spokojenosti, perfektní :-) dlouho se mi nestalo, že bych byl s někým tak spokojen. Delong

Slunský Petr | 09.12.2014 15:20
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Na základě svých dobrých zkušeností s přístupem a spolehlivostí služeb jsem se rozhodl v obou svých firmách využívat společnost ENERGOM Projekty a.s., jelikož kvalita služeb je podstatně vyšší než u původní společnosti, která se mi starala o BOZP.

Tesařství Čížkov | 11.12.2014 08:36
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Společnost ENERGOM Projekty a.s. mohu doporučit, a to ve všech směrech. Školení BOZP, zpracování podkladů k dokumentaci, školení řidičů a nově teď máme provedeno i školení práce ve výškách.

Pneuservis RDT | 15.12.2014 14:56
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Vše co jsme potřebovali vypracovat ohledně BOZP bylo během několika dnů vyhotoveno. Rychlost a poctivost práce! Firma Energom projekty mne nesklamala.

Adamec - instalační práce | 16.12.2014 14:03
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Dobrý den, jako živnostník jsem netušil, že bych měl mít bezpečnost práce nějakým způsobem zpracovánu, měl bych informovat firmy, které pracují na stejném staveništi. Měl bych jim oznamovat rizika v případě, že by se někomu něco stalo. Tohle všechno a jeětě další informace jsem se dozvěděl od technika ze společnosti ENERGOM projekty. Takže bych moc rád poděkoval a předběžně přeji úspěšný rok 2015.

PRODUKTIN s.r.o. | 18.12.2014 09:12
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Se společností ENERGOM Projekty jsem velmi spokojen, nahlásila se u nás ve firmě kontola z inspektorátu práce. Přijela za mnou obchodní manažerka, následně technik a vše jsme zvládli bez obtíží. Takže bych chtěl tímto poděkovat za rychlou spolupráci a pomoc s vyřešením BOZP a PO.

Žáček Pavel Frýdek | 07.01.2015 15:27
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Energom je nejspolehlivější firma ve Frýdku-Místku, vždy když něco potřebuji dorazí za mnou technik nebo manažer, záleží co je třeba řešit. Jsem velice spokojen se službami a přístupem všech zaměstnanců.

Holá | 12.01.2015 14:19
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Tato společnost řeší pracovní úrazy, všechny kontroly a to mohu říct hlavně díky vlastní zkušenosti.To co jsem si zaplatila jsem obdržela, poradenská činnost a zastupování je perfektní. Holá

Tomiček | 29.01.2015 11:41
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Na úřadě máme několik zaměstnanců, kteří se starají o zeleň a z toho důvodu jsme je museli nechat proškolit na práci s křovinořezem a hlavně sněžnou frézou. Firma Energom projekty nám je proškolila a jsem spokojen s precizností, ale hlavně rychlostí. Tomiček

Ing. Karásek Michal | 05.02.2015 13:23
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Tato firma mi zajistila kompletní audit BOZP, veškerá školení mých 10-ti zaměstnanců, a to není vše. Zastoupila mě u kontroly, tudíž jsem se nemusel o nic starat, pouze jsem volal techikovi, který vlastní OZO a je zaměstnancem ENERGOMU ten v daný termín přijel. S paní která přijela na kontolu si velmi dobře popovídali a dále z toho vyplynulo ti, že mám vše v naprostém pořádku. Všichni jsme byli spokojení, především já. Našel jsem si firmu, která BOZP rozumí a já díky tomu nemusím platit nic navíc. Ing. Karásek

Drochob - Kunín | 11.03.2015 13:57
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Společnost disponuje odborně vzdělanými zaměstnanci, k náhledu jsem obdržel všechna osvědčení jednoho z techniků a nestačil jsem se divit. Jsem rád, že s touto firmou spolupracuji. Drochob

Szkanderová Dana | 16.04.2015 14:16
Re: Energom Projekty, a.s. - recenze Dobré odpoledne, pročítala jsem si recenze na společnost Energom projekty, teda nejen tady, ale i na dalších stránkách. Hledala jsem firmu, která by zajistila veškeré náležitosti bezpečnosti práce. Ptala jsem se i známých jakou mají zkušenost, odkazovali mě na různé společnosti, ale jednání některých obchodníků bylo opravdu katastrofální, občas jsem uvažovala zda sami ví co vlastně prodávají. Bylo to velmi zvláštní. Nicméně oslovila jsem společnost Energom Projekty a byla jsem velmi mile překvapená, paní byla sympatická a dokonce mohu říct, že jako jedna z mála snad dokonce jediná věděla o čem se mnou hovoří. Z toho důvodu jsem se rozhodla pro společnost Energom Projekty.

Lucie Sýkorová | 13.09.2016 23:05
Děkuji společnosti Energom za rychlé a kvalitní zpracování dokumentace BOZP. A profesionálním zastoupení při kontrole z inspektorátu práce. I nadále budu využívat Vašich komplexních služeb. A můžu všem doporučit, vše zajistili na míru naší společnosti, jejich profesionální a příjemné vystupování velice chválím, solidní firma, která si svou práci, jako jedna z mála u kontrol dokáže obhájit.

Luděk Říman | 31.05.2017 23:58
Společnost Energom Projekty mě sama oslovila s tím, že mají nyní zajímavou spolupráci v oblasti BOZP a PO. Přiznám byl jsem skeptický, ale nechal jsem si jejich služby a možnosti spolupráce zaslat do emailu a byl jsem mile překvapen. Samotná asistentka mě již zaujala svou odborností, milým a nenásilným jednáním. Na základě pak ještě recenzí jsem rozhodl tuto firmu vyzkoušet a jsem nadmíru spokojen. Audit, školení i dodání dokumentace byla provedena zkušenými pracovníky, dostal jsem také spoustu rad. Jde vidět, že této firmě jde o to chránit zaměstnavatele a dělají proto maximum. Tímto děkuji a doporučuji. S pozdravem L. Říman


Přidat komentář